Tuesday, September 11, 2007

FORT Myers!





den 11. september her i fort myers, ca. 3 timer syd fra tampa bay, hvor jeg har vaeret vidne til en fantastisk oplevelse med aabningen af vores show. helt ustyrlige teenage piger der skriger og skriger og synger og danser. helt fantastisk oplevelse har det vaeret at aabne. de kan alle sangene, alle dansene saa det naesten som en koncert oplevelse. bortset fra at vi er paa scenen.




saa har det stadig godt.. nu har vi tre dage fri her i fort myers, saa Iain, ALex, Jean Stephane og og Rose har lejet en bil, saa vi kan tage paa stranden og nyde solen... nice strande her. her om smaa 10 minutter tager vi til Sanibel Island, som er ca 40 minutter fra Fort Myers. En oe som bestaar af naesten kun muslinger.. vi har en volleyball, en cooler, musik og godt humoer, saa mon ikke det blir en god dag... haaber i alle har det godt herhjemme. skal proeve at finde nogle mere relevante billeder...miss u all..og give me a shout..or a call! love!

og forresten saa er der et lille video klip fra et PR vi havde i sidste uge paa Fox Channal Tampa. Se det hele og du kan maaske finde jeres Holger!
TV KLIP!

OPENING NIGHT PARTY!




<--THE SHOW!. (OKAY MIT HOVED GEMMER SIG BAG TROY BOLTON HOVED....!..)








The Cake and dancing at opening night...

No comments: