Thursday, November 29, 2007

Salt Lake, Des Moines, Nebraska, Kansas City

For daarligt for daarligt for daarligt..
har ikke updated min profil i laaang tid..og der er god grund til det..har haft travlt. og kan ikke opdatere naar som helst, da jeg ikke er den heldig ejer af de der smarter MacBooks..hmm.. saa sidder nu paa en lille coffe shop i Kansas City og skriver til jer.. litlle dorethy har jeg ikke fundet endnu. Men paa hotelbaedevaerelsets vaeg, kan man finde et fint billed af hendes roede shiny shoes..saa the spirit of the oz er her vidst.

Siden jeg skrev sidst har jeg forladt California, the golden state, og taget et stort skridt mod vinter, jul og sne., Salt Lake City, Mormon-land som jeg kan lide at kalde det, er fantastisk.. Alle er overglade og super venlige og hjaelpsomme..tror man skulle blive mormon.. or not..En stor temperatur forskel fra Californias 20 grader til nu 0 til 5 grader..boev..har nu faaet koebt hue handske og halvstoerklaede..ja..det blir nok kun koldere som tiden gaar her. Da vi skulle aabne i salt lake om torsdagen blev jeg ringet op af min PD (Performance Director) som sagde at Bonard, der spillede Ryan, var blevet suspendedi to uger.. Saa nu skulle jeg traede ind, ad jeg var den eneste der havde gjort det. Wow!.. Read carpet event in salt lake, og mange mange shows som Ryan foerst med min egen sharpay, og derefter med Bonards sharpay. Hvis golk ikke forstaar det her er det okay.. det er lidt forvirrende. Anyways har vaeret hovedrolle de sidste 2 uger plus TV-pr paa morgen tv. Saa har vaeret rigtig spaendende.. det har endelig givet resultat paa min loensedden som har blomstret lidt i denne uge.. uuh duften af jul..

///me as Ryan....///////



Talking about xmas, saa er det blevet jul i usa.. efter thankgiving, som blev fejret i Des Moines, Iowa, saa skal jeg love for at musikken er blevet skruet op og reklamerne er gaaet amok!..Ikke saa meget hygge som jeg ellers forbinder med jul. Kan huske sidste aar med holiday, da jeg var i tyskland, at der var alle disse julemarkeder..mmmm..her er det bare massive dekorationer de mest maerkelige steder.. de elsker deres malls her i usa.. og der bliver julet som aldrig foer.. ikke en stor fan af malls, men man er noedt til at bruge dem, da usa ikke har andet...


Des Moines, Iowa, var koldt. Men formaaede at blive inde alle dage (vildt ikk) da de havde en city skywalk som gik hele byen rundt.. der var ingen grund til at gaa udenfor, da man bare kunne gaa i tuneller i stedet.haha..saa var der lidt sne..og det saa godt ud paa ruden sys jeg.

Vi tog i target og koebte ind. En rice cooker, en griller og en toaster.for naar man er traet af at gaa paa restaurant hele tiden (og bruge penge man ikke just har) saa er det rart at kunne lave mad paa hotelvaerelset.

De sidste par dage var vi i Nebraska! fantastisk..ingenting her..men en masse majs og koeer! muuuh. Vores Arena var mikroskopisk med plads til maaske 900 mennesker..saa det var probfyldt. En god intim foelelse at optraede for smaa publikummer! Med standing ovation var det en fornoejelse at vaere i Nebraska.. Nu er turen kommer til Kansas City. Hyggelig hyggelig lille by.. maaske ikke saa lille.. men det siges der er god jazz paa gaden om aftenen, saa det maa helt sikkert tjekkes ud synes jeg.. Ellers er vi jo meget taet paa december! uha!


naarhja, saa glemte jeg at fortaeller om Rose og jeg, der formaadede at sightsee Las Vegas in 30 minutes on a 2 hour layover in Las Vegas from Salt Lake to Des moines. Tjek min facebook for bevis!..haha



haaber alle har det godt og er klar til at komme julen i moede..puha...

love love love

xxxx
Benji



go on my facebook to see pictures!!!!

Tuesday, November 6, 2007

San Jose, Sacramento and Yosimite!


Hey allesammen, nu kommer der endelig en update herfra U of the S to the A!
Der er sket meget siden jeg sidst skrev! Rigtig meget. Lad mig se om jeg kan faa det hele med! Anyways, San Jose er en rigtig hyggelig by. Med sit eget lille downtown area, hvilket er meget sjaeldent i Amerikanske Byer. Den foerste dag sov vi laenge, fordi vi var rigtig traette. Vi gik lidt rundt og saa at the Body World 2 exhibition var i byen. (En udstilling hvor de bruger doede mennesker til at laere folk om biologien bag menneskets krop.) Backstage passet fik os gratis entre. Hotellet vi boede paa var et gammelt hotel (hyggeligt) som havde gratis dvd udlejning og dvd-afspiller paa vaerelset.
Saa fridagene blev brugt paa at snuse til dynen og ligge og se film!.. Jo saa naaede vi ogsaa at se en IMAX movie (planetariet), Mystic India og Halloween filmen 30 days of Night!. Dont go see it!. Not proud of u Josh Hartnett..

Videre til Sacramento (Arnolds town!), hvor vi havde kaempe halloween party om onsdagen. Jeg var en Victoriansk Zombie (eller en Rama lama bang bang zombie).. alle havde klaedt sig ud fantastisk..og i USA handler det ikke om at vaere uhyggelig, hvilket jeg troede det handlede om (HALLOWEEN DOH?), see lige de billeder paa facebook! Men det handler bare om at klaeder sig ud. Wizard of OZ var der, Alice, Madhatter og the Queen of hearts, a golddigger, Jimmy Hendrix, GI JANE, Drag Queen, Police etc etc! SEE THE PICS!

men okay her starter historien saa for alvor.. kan i huske om den bil som Jean Steph opg jeg koebte i sin tid i LA? ,...hm ja? okay. Torsdag aften (last week), beslutter vi os for at tage til Gwen Stefani koncert i Stockton, ca 40 minutter fra Sacramento. Jean Steph, Ashleuy, Brittany and me. Rose og Alex vil moedes os der i deres egen bil.. 2 minutter paa highway 5 south. "OMG i cant drive the car!" skriger Jean..IT BROKE DOWN!..wa wa waaaa... Vi ringer til Rose og Alex, som henter os, da vi absolut ikke kan gaa glip af koncerten. Rose siger vi kan lade bilen staa og saa faa den flyttet i morgen.. Great Koncert By the way.. Harajuku girls!. Hun er sej!
Next day har vi early morning PR! kl 5!..puha..paa en lille udendoers skoejtebane hvor vi skal laere boern danse-moves'ne paa is! sjovt..kl 9 er vi faerdige og vi faar saa et lift til motervejen saa vi kan faa vores bil flyttet... dot dot dot... what!..its gone!!! ... kun et stykke traestamme er tilbage, som jeg satte bag hjulene saa bilen ikke ville rulle bagud! NO WAY!
Back to the hotel, en politi betjent fortaeller os at bilen er blevet hentet af Johnny Tow!..Shit!.. Til Johnny Tow..de kan ikke give os bilen foer vi har faaet en release fra the Highway Patrol! Den blev taget vaek fordi bilen ikke var registreret..hvilket den var.. Midlertidligt!! Til highway patrol! Haaber ikke de charger os!..no!..vi er jo fra High School Musical..mon ikke de kan faa et billed med os.. haha.. saa nu har vi vores release..tilbage til Johnny Tow.. og med en regning paa 340 dollars, proever vi alt i vores magt til at faa pruttet prisen ned somehow, med gratis billetter til showet, en wildcat dance..men intet virker! Er nu completely broke By the way!
Hov nu virker bilen plusli, da vi starter den..ogsaa tilbage til hotellet..Men parkering koste 11 dollar om dagen, saa lad os parkere foran Dennys dinner instead!
Okay lets sleep, skal ind som Ryan i morgen tidlig og vi har 3 shows i alt..Faerdig med 3 show day..tilbage til hotellet!..FUCK! Wheres the car!.. its been towed again!..illigally parked!!! AAARGH!..
har simpelthen ikke flere penge.. jaa... sa historien ender saaledes..I gaar ringede jeg og spurgte om hvis de beholdte bilen og jeg sendte dem papirerne og noeglene, om vi saa kunne vaere fri for flere problemer..Denne gik de med paa///pyyyyh!
Ogsaa skal det lige sige at Bryce i denne weekened ogsaa faldt ikke 1, men 2 gange (paa hovedet) i sin backflip!.. shiiiit!.. ikke den bedste weekend..men noget af en oplevelse!..

Anyways, vi kom saa til Fresno i soendags. I gaar havde saa den fantastiske ide om at tage til Yosimite National Park over night!.. Saa Bryce, Jean, Ashley, Brittany og jeg tog i hans bil til Yosimiti med bagagen fyldt med varmt toej (da vi skulle campe) og mad og sprut (da vi ogsaa skulle feste)! ca 2 timer fra Fresno er Yosimite!. Fantastisk flot natur, med bjerge (kaempe), floder, lakes, kamepe traeer!..og isaer paa denne aarstid er traeerne alle mulige farver..uuh..den friske kolde luft!
Vi fandt a Tent Cabin med Varme! yes, til den naette sum af 55 dollar med tax for os alle fem!.. Blev oppe hele natten til kl 6, da vi jo havde sjovt, og naarhja, saa lidt paranoia over om der nu var bjoerne lige udenfor teltet!??..hmm... I dag har vi saa koert rundt i naturen og vandret lidt..Vejret har simpelhen vaeret fantastisk..og det saadan generelt jeg kan sige det for californien..lige nu er det ca. 20 grader i fresno..wow... og jeg ved godt jeg ikke skal sige dette, men kan ikke vente til en af de der regnvejrs dage hvor man har en grund til at blive liggende i sengen lidt.! haha..okay skal nok faa hade mails nu!.. Anyways, haaber i alle har det godt.. Paa mandag tager vi saa til Salt Lake City i Utah..saa der skal det nok blive koldere!.. dont worry!~.. og drik nu i Juleoel for mig!..savner jer alle!

love
Benji

HALLOWEEN









GWEN STEFANI



YOSIMITE NATIONAL PARK